Pravila Download Sekcije

Go down

Pravila Download Sekcije Empty Pravila Download Sekcije

Порука  Kondukter on Thu Feb 25, 2010 7:21 am

* Svaki član foruma može da postavi svoje linkove u ovom delu foruma a neko iz Admin ekipe će iste prebaciti na odgovarajuće mesto. Naravno pre toga koristite Pretragu.

* Kada postavljate neki fajl trudite se da budete što opširniji. Navedite kvalitet, koji su linkovi u pitanju (rapidshare, megaupload, sendspace, mediafire), postavite sliku iz fajla i eventulano neki info (nije obavezno). Postavljanjem navedenih podataka omogućavate korisnicima da budu informisani o fajlu i bez downloadovanja istog.

* Svi linkovi moraju biti postavljeni u code tagovima. Postavljate ih u sledećem obliku [ code ] LINK [ /code ]. Ukoliko linkovi nisu postavljeni u gore navedenom obliku, tema će vam biti obrisana bez obrazloženja.

* Zabranjeno je preterano postovanje u download sekciji.

* Ako imate neke download linkove koje mi nemamo, iste možete podeliti sa nama, tako što ćete otvoriti temu ovde a neko od članova forum tima će je prebaciti na odgovarajuće mesto.

* Zabranjeno je ostavljanje linkova ka p2p sajtovima i torrent trackerima. Takvi linkovi će biti brisani bez obrazloženja.

* Molimo članove da prijave sve nevalidne linkove kako bi ih neko od moderatora uklonio iz download sekcije.
Kondukter
Kondukter
Admin

Posts : 323
Pojeni : 386482
Join date : 02.06.2009
Age : 29
Location : PsssT Studio

http://www.yovash.co.nr

Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму